TENTANG KAMI

Terobosan

pausahaan

BUBUKA

Utien Pack Co., Ltd. Dipikawanoh salaku Utien Pack nyaéta perusahaan téknis anu tujuanana pikeun ngembangkeun garis bungkusan anu otomatis pisan.Produk inti kami ayeuna nyertakeun sababaraha produk dina industri anu béda sapertos tuangeun, kimia, éléktronik, farmasi sareng bahan kimia rumah tangga.Utien Pack diadegkeun dina taun 1994 sareng janten merek anu kasohor salami 20 taun pangwangunan.Kami geus milu dina draf 4 standar nasional mesin packing.Sajaba ti éta, kami geus achived leuwih 40 patén technologies.Our produk dihasilkeun dina ISO9001: 2008 sarat sertifikasi.Kami ngawangun mesin bungkusan kualitas luhur sareng ngajantenkeun kahirupan anu langkung saé pikeun sadayana nganggo téknologi bungkusan anu aman.Kami nawiskeun solusi pikeun ngadamel pakét anu langkung saé sareng masa depan anu langkung saé.

  • -
    Diadegkeun dina 1994
  • -+
    Langkung ti 25 Taun Pangalaman
  • -+
    Langkung ti 40 Téhnologi Patén

APLIKASI

  • Mesin Thermoforming

    Mesin Thermoforming

    Mesin Thermoforming, pikeun produk anu béda, éta pilihan pikeun ngalakukeun mesin pilem kaku sareng MAP (Modified Atmosphere Packaging), mesin pilem fleksibel sareng vakum atanapi kadang MAP, atanapi VSP (Vacuum Skin Packaging).

  • Baking sealers

    Baking sealers

    Baki sealers anu ngahasilkeun MAP bungkusan atawa VSP bungkusan tina trays preformed nu bisa ngarangkep seger, refrigerated, atawa produk pangan beku dina rupa ongkos kaluaran.

  • mesin vakum

    mesin vakum

    Mesin vakum mangrupikeun jinis mesin bungkusan anu paling umum pikeun aplikasi pangan sareng penanganan kimiawi.Mesin packing vakum ngaluarkeun oksigén atmosfir tina bungkusan teras nutup bungkusan.

  • Ultrasonic Tube Sealer

    Ultrasonic Tube Sealer

    Béda tina sealer panas, sealer tabung ultrasonik ngagunakeun téknologi ultrasonik pikeun ngaktifkeun molekul-molekul dina permukaan tabung pikeun ngahiji ku gesekan ultrasonik.Éta ngagabungkeun beban tabung otomatis, koréksi posisi, ngeusian, sealing sareng motong.

  • Mesin bungkusan komprési

    Mesin bungkusan komprési

    Kalayan tekanan anu kuat, mesin bungkusan Compress mencét seueur hawa dina kantong teras nutupan éta.Éta parantos dianggo sacara lega pikeun ngabungkus produk anu saé, sabab ngabantosan ngirangan rohangan sahenteuna 50%.

  • Tukang las spanduk

    Tukang las spanduk

    mesin ieu dumasar kana téhnologi sealing panas dorongan.Spanduk PVC bakal dipanaskeun dina dua sisi sareng gabungan dina tekanan tinggi.sealing nyaeta lempeng tur mulus.

WARTA

Service Mimiti

  • Kaunggulan tina mesin bungkusan vakum

    Mesin bungkusan vakum parantos ngarobih cara urang nyimpen sareng ngarangkep tuangeun.Tina ngajaga kasegaran dugi ka manjangkeun umur rak, mesin ieu nawiskeun seueur kauntungan anu ningkatkeun kaamanan pangan sareng ngirangan runtah.Dina artikel ieu, urang bakal ngabahas kaunggulan vakum p ...

  • Ningkatkeun efisiensi sareng kasegaran kalayan sealer baki otomatis kontinyu

    Industri bungkusan geus nyieun kamajuan signifikan dina taun panganyarna, kalawan mesin baki sealing otomatis kontinyu revolutionizing cara produk nu rangkep jeung dilestarikan.Téknologi populér pikeun kamampuan ningkatkeun efisiensi sareng ngajaga produk seger ...