TENTANG KAMI

Terobosan

parusahaan

BUBUKA

Utien Pack Co., Ltd. Katelah Utien Pack mangrupikeun perusahaan téknis anu tujuanna pikeun ngembangkeun garis bungkusan anu otomatis. Produk inti kami ayeuna ngaliput sababaraha produk dina industri anu béda sapertos tuangeun, kimia, éléktronik, farmasi sareng bahan kimia rumah tangga. Utien Pack didirikeun taun 1994 sareng janten mérek terkenal ngalangkungan pamekaran 20 taun. Kami parantos ilubiung dina draf 4 standar nasional mesin pengepakan. Salaku tambahan, kami parantos ngahontal langkung 40 téknologi patén. Produk kami dihasilkeun dina ISO9001: 2008 sarat sertifikasi. Kami ngawangun mesin bungkusan kualitas luhur sareng ngadamel kahirupan anu langkung saé pikeun sadayana anu nganggo téknologi bungkusan anu aman. Kami nawiskeun solusi kanggo ngadamel paket anu langkung saé sareng masa depan anu langkung saé.

  • -
    Didirikeun taun 1994
  • -+
    Langkung ti 25 taun Pangalaman
  • -+
    Langkung tina 40 Téhnologi Patén

APLIKASI

  • Thermoforming machines

    Mesin thermoforming

    Mesin thermoforming, pikeun produk anu béda, éta opsional pikeun ngalakukeun mesin pilem anu kaku nganggo MAP (Modified Atmosfir Packaging), mesin pilem fléksibel sareng vakum atanapi kadang MAP, atanapi VSP (Vacuum Skin Packaging).

  • Tray sealers

    Sealing baki

    Seer baki anu ngahasilkeun bungkus MAP atanapi bungkusan VSP tina baki anu tos aya anu tiasa ngarangkep produk kadaharan anu seger, kulkas, atanapi beku dina sababaraha tingkat kaluaran.

  • Vacuum machines

    Mesin vakum

    Mesin vakum mangrupikeun jinis mesin pembungkus paling umum pikeun aplikasi penanganan kadaharan sareng kimia. Mesin pengepakan vakum ngaluarkeun oksigén atmosfir tina bungkus teras nyégél iket.

  • Ultrasonic Tube Sealer

    Sealer Tabung Ultrasonik

    Béda ti panyérap panas, panyéger tabung ultrasonik nganggo téknologi ultrasonik pikeun ngaktipkeun molekul dina permukaan tabung janten ngahiji ku gesekan ultrasonik. Éta ngagabungkeun pamuatan tabung otomatis, posisi ngabenerkeun, ngeusian, ngégél sareng motong.

  • Compress packaging machine

    Mesin bungkus komprési

    Kalayan tekanan anu kuat, mesin bungkus Compress pencét seueur hawa dina kantong teras ngégélna. Éta parantos seueur diterapkeun pikeun ngepak produk anu gembul, sabab éta mangpaat pikeun ngirangan sahenteuna 50% rohangan.

  • Banner welder

    Tukang laser

    Mesin ieu dumasar kana téknologi sealing panas dorongan. Spanduk PVC bakal dipanaskeun dina dua sisi sareng gabungan babarengan dina tekenan tinggi. Panyegelanana lempeng sareng rata.

BERITA

Jasa Kahiji

  • Bungkus buah garing MAXWELL

    MAXWELL, produsén mérek sumur buah garing sapertos badami, kismis sareng jujube garing di Australia. Kami ngararancang garis bungkusan lengkep tina ngabentuk paket buleud, beurat beurat, ngeusian otomatis, siram vakum & gas, motong, tutup otomatis sareng panyiri otomatis. Ogé t ...

  • Bungkus roti Kanada

    Mesin bungkus pikeun pabrik roti Kanada nyaéta ukuran 700mm lebar sareng sateuacanna 500mm dina nyetak. Ukuran ageung nyungkeun pamundut tinggi dina thermoforming mesin sareng ngeusian. Urang kedah pastikeun bahkan tekanan sareng kakuatan pemanasan anu stabil pikeun ngahontal pac ...