Warta

  • How food packaging “anti-epidemic”

    Kumaha bungkusan dahareun "anti-epidemi"

    Dina Désémber 2019, "COVID-19" ngadadak ngarobih kahirupan sareng kabiasaan tuang urang.Salila perang nasional ngalawan "COVID-19", industri pangan ngalakukeun anu pangsaéna.Sababaraha kagiatan pamasaran anu diluncurkeun dina téma "wabah", sedengkeun anu sanésna parantos ngarobih aslina ...
    Maca deui
  • Portion package, the trend of modern life

    Paket porsi, trend hirup modern

    Ieu mangrupikeun waktos anu paling gancang dikembangkeun.Élmu jeung téhnologi nu advancing kalawan unggal dinten ngalirkeun.Média sosial accelerates sosialisasi informasi, sarta ékonomi jaringan geus ngaronjat sakabéh konsumsi ka tingkat anyar.Kitu deui konsép konsumsi masarakat.Dahareun, nyaéta anu utami ...
    Maca deui
  • Thermoform modified atmosphere packaging machines for Sandwich

    Thermoform dirobah mesin bungkusan atmosfir pikeun Sandwich

    Sandwich loba favored dina kahirupan urang sapopoé.Ngandung sliced ​​​​roti, sayuran, daging, kéju, endog, sandwich mindeng dianggap kadaharan gancang.Pikeun mastikeun kasegaran maksimal, sandwich umumna dikirimkeun langsung ka toko saatos diproduksi ku pabrik dina dinten anu sami.Bentuk ieu ...
    Maca deui
  • Influencing factors of production capacity of thermoforming machine

    Faktor pangaruh kapasitas produksi mesin thermoforming

    Mesin bungkusan Thermoforming mangrupikeun alat bungkusan otomatis anu niup atanapi ngakosongkeun gulungan pilem plastik anu tiasa dipanjangkeun dina kaayaan pemanasan pikeun ngabentuk wadah bungkusan tina bentuk anu khusus, teras ngeusian bahan sareng sealing.Éta ngahijikeun prosés thermoforming, ngeusian bahan (kuantitas ...
    Maca deui
  • Analysis of the working principle and process of thermoforming packaging machine

    Analisis prinsip kerja sareng prosés mesin bungkusan thermoforming

    Prinsip kerja mesin bungkusan thermoforming nyaéta ngagunakeun ciri preheating sareng softening tina lambaran plastik kalayan sipat tensile pikeun niup atanapi ngosongkeun bahan bungkusan pikeun ngabentuk wadah bungkusan kalayan bentuk anu saluyu sareng bentuk kapang, teras beban...
    Maca deui
  • Extend the shelf life by changing the packaging form

    Manjangkeun umur rak ku cara ngarobah bentuk bungkusan

    Kumaha manjangkeun umur rak dahareun mangrupikeun patarosan anu seueur pangusaha dina industri pangan parantos ditimbangkeun.Metodeu anu umum nyaéta: Nambahkeun pengawet, bungkusan vakum, bungkusan suasana anu dirobih, sareng téknologi pelestarian radiasi daging.Milih bungkusan anu pas sareng pas...
    Maca deui
  • Thermoform packers prevail in pharmaceutical

    Thermoform packers lumaku dina farmasi

    Hayu urang mimitian ku bungkusan kasa médis khusus anu dilakukeun ku alat bungkusan vakum thermoforming panganyarna kami.Kalayan jerona maksimal 100mm, urang tiasa ngahontal kapasitas 7-9 siklus per menit pikeun bungkusan vakum.Film panutupna tina kelas médis luhur (kertas dialisis médis), anu kuat ...
    Maca deui
  • Different Meat Packaging

    Bungkusan Daging Béda

    Nalika urang nganjang ka daérah dahareun seger di supermarkét, urang bakal mendakan rupa-rupa jinis bungkusan, tina bungkusan baki pilem nempel, bungkusan disegel vakum dugi ka bungkusan suasana anu dirobih, bungkusan ngaleutikan cai panas, bungkusan kulit vakum, sareng saterasna, konsumén. tiasa milih naon waé bentuk pakét ...
    Maca deui
  • Package matters in food safety

    Bungkusan penting dina kaamanan pangan

    Pamekaran ékonomi anu gancang nyababkeun paningkatan dramatis dina konsumsi bungkusan rupa-rupa komoditi, khususna dina produk tatanén sareng sideline, kadaharan, ubar, sareng peralatan téknologi luhur.Kasalametan pangan mangrupikeun masalah global.Kalayan akselerasi urbanisasi, seueur produk daging ...
    Maca deui
  • Introduction to the types of Thermoforming Machines

    Perkenalan kana jinis Mesin Thermoforming

    Utien Pack Co,.Ltd.mangrupakeun produsén specializing dina produksi mesin bungkusan thermoforming otomatis, mesin thermoforming kami boga tingkat ngarah di Cina.Dina waktu nu sarua, urang ogé dipikawanoh tur kacida muji ku loba konsumén asing.Ieu mangrupikeun bubuka ringkes ngeunaan mobil ...
    Maca deui
  • Package transformation, the secret to a longer storage

    Transformasi pakét, rusiah pikeun neundeun anu langkung panjang

    Patarosan parantos ngaganggu seueur pabrik pangan: Kumaha manjangkeun umur rak dahareun?Ieu mangrupikeun pilihan umum: tambahkeun agén antiseptik sareng ngajaga seger, bungkusan vakum, bungkusan suasana anu dirobih, sareng téknologi pelestarian radiasi daging.Tanpa ragu, pakét anu pas ...
    Maca deui
  • Follow the 4 basic principles of packaging to make your food more popular

    Turutan 4 prinsip dasar bungkusan pikeun ngajantenkeun kadaharan anjeun langkung populer

    Pilihan dahareun Kiwari, urang geus asup ka jaman anyar konsumsi, dahareun lain saukur pikeun ngeusian beuteung, tapi leuwih pikeun meunangkeun kapuasan spiritual bari ngarasakeun eta.Ku alatan éta, nalika milih kadaharan salaku konsumen, maranéhanana anu nengetan kualitas sarta rasa bakal leuwih gampang dipilih a ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2