Produk

  • Compress packaging machines

    Mesin bungkus komprési

    YS-700/2

    Éta tiasa ngirangan ruang bungkus sareng volume tanpa ngarobah bentuk barangna. Saatos dikemas komprési, bungkusna bakal rata, langsing, tahan beueus, sareng tahan lebu. Mangpaat pikeun ngahémat biaya sareng rohangan anjeun dina panyimpenan sareng transportasi.

  • Cabinet Vacuum Packaging Machine

    Mesin Pakét Vakum Kabinet

    DZ (Q) -600LG

    Mesin ngadopsi segel pneumatic nangtung, rohangan vakum super ageung, sareng panutup vakum transparan tipe kabuka. Ruang vakum didamel tina stainless steel, cocog pikeun kimia, kadaharan, éléktronika, ubar sareng industri sanés.

  • Vertical External Vacuum Packaging Machine

    Mesin bungkusan vakum éksternal nangtung

    DZ (Q) -600L

    Mesin ieu mangrupikeun mesin bungkusan vakum éksternal nangtung, kalayan segel nangtung, anu cocog pikeun vakum atanapi bungkus inflatable tina sababaraha barang ageung atanapi produk gampang dituang.

  • Table Type Vacuum Packaging Machine

    Mesin Tipe Vacuum Packaging Mesin

    DZ-400T

    Mesin ieu mangrupikeun méja bungkusan vakum tipe méja kalayan sistem vakum sareng alat knalpot khusus. Sakabeh mesin kompak sareng tiasa disimpen dina desktop pikeun bungkus vakum.

  • Desktop Vacuum(Inflate) Packaging Machine

    Mesin Vakum Desktop (Inflate) Bungkusan

    DZ (Q) -600T

    Mesin ieu mangrupikeun mesin bungkus vakum horisontal tipe éksternal, sareng henteu diwatesan ku ukuran rohangan vakum. Éta tiasa langsung vakum (ngagaleuh) produk supados produk tetep seger sareng asli, nyegah, supados manjangan panyimpenan atanapi pelestarian produk dina istilah.

  • Larger Chamber Vacuum Packaging  Machine

    Mesin bungkusan vakum Kamar anu langkung ageung

    DZ-900

    Éta mangrupikeun salah sahiji bungkus vakum anu pang populerna. Mesinna ngadopsi rohangan vakum stainless steel sareng tutup plexiglass kakuatan-transparan. Sakabeh mesin anu saé sareng praktis, sareng gampang dioperasikeun.

  • Ultrasonic Tube Sealer

    Sealer Tabung Ultrasonik

    DGF-25C
    Seal tabung ultrasonik mangrupikeun mesin anu ngagunakeun konséntrator ultrasonik pikeun meta dina bagian panyegelan wadah bungkusan pikeun ngégél bungkusan.
    Mesinna kompak sareng serbaguna. Kalayan padamelan alit kirang langkung 1 cbm, éta sanggup ngalakukeun sadaya prosés ti ngamuat tabung, orientasi, ngeusian, nyégél, motong dugi ka kaluaran akhir.

  • Semi-automatic tray sealer

    Seuseup baki semi-otomatis

    FG-séri

    Seer FG séri baki semi-otomatis disayogikeun pikeun produksi pangan kaluaran alit sareng sedeng. Ngahémat biaya sareng kompak. Pikeun produk anu sanés, opsional pikeun ngalakukeun bungkusan suasana anu dirobih atanapi bungkusan kulit.

  • Continuous automatic tray sealer

    Seueur baki otomatis

    FSC-séri

    Seuler dulang otomatis FSG séri sacara umum dilarapkeun pikeun produksi mandian tuangeun pikeun épisiensi anu luhur. Éta tiasa diatur pikeun baki anu ukuran sareng bentukna béda-béda. Ogé, éta opsional pikeun nerapkeun bungkusan suasana anu dirobih, atanapi bungkus kulit, atanapi duanana digabungkeun.

  • Banner welder

    Tukang laser

    FMQP-1200/2

    Basajan sareng aman, éta cocog pikeun ngelas seueur bahan plastik, sapertos spanduk, lawon dilapis PVC. Éta fléksibel pikeun nyaluyukeun waktos pemanasan sareng waktos pendinginan. Sareng, panjangna sealing tiasa 1200-6000mm.

  • Thermoforming vacuum skin packaging machines

    Mesin bungkusan kulit vakum Thermoforming

    DZL-420VSP

    Pakét kulit vakum ogé dingaranan mesin bungkus kulit thermoform. Éta ngabentuk baki kaku saatos pemanasan, teras nutupan pilem luhurna sareng baki handapeun kalayan lancar saatos vakum & panas. Tungtungna, bungkus siap bakal kaluaran saatos paéh.

  • Thermoforming Rigid Packaging Machine

    Thermoforming Mesin Pakét kaku

    DZL-420Y

    Mesin bungkusan suasana anu dirobih otomatis ogé katelah Thermoforming pilem bungkusan kaku. Éta manjang lambaran plastik kana baki saatos dipanaskeun, teras siram vakum vakum, teras cégél baki ku tutup luhur. Tungtungna, éta bakal ngaluarkeun unggal paket saatos paéh.

12 Teras> >> Halaman 1/2