Pakét vakum

Ngalegaan umur rak produk

Bungkusan vakum tiasa ngalambatkeun tumuh sareng baranahan mikroorganisme ku cara ngaleungitkeun gas alam dina bungkus, supados manjangan umur produk. Dibandingkeun sareng produk bungkusan biasa, produk bungkusan vakum ngirangan rohangan anu dikuasai ku barang-barang.

vacuum packaging in thermoforming
vacuum pouch packaging

Applikasi

Bungkusan vakum cocog pikeun sagala jinis kadaharan, produk médis sareng barang-barang konsumén industri.

 

Akauntungan

Bungkusan vakum tiasa ngajaga kualitas tuang sareng kasegaran kanggo waktos anu lami. Oksigén dina bungkus dicabut pikeun nyegah baranahan organisme aérobik sareng ngalambatkeun prosés oksidasi. Pikeun barang konsumén sareng produk industri, bungkusan vakum tiasa maénkeun peran lebu, beueus, anti korosi.

 

Mesin bungkus sareng bahan bungkus

Bungkusan vakum tiasa ngagunakeun mesin bungkus thermoforming, mesin bungkus kamér sareng mesin bungkus pompa luar pikeun bungkus. Salaku alat bungkusan otomatis, mesin bungkus thermoforming ngahijikeun bungkusan online, ngeusian, nyégél sareng motong, anu cocog pikeun sababaraha sarat produksi kalayan paménta kaluaran tinggi. Mesin bungkus rongga sareng mesin bungkus pompa éksternal cocog pikeun sababaraha perusahaan produksi angkatan alit sareng sedeng, sareng kantong vakum dianggo pikeun bungkus sareng panyegelan.