Studi kasus

  • MAXWELL dried fruit packaging

    Bungkus buah garing MAXWELL

    MAXWELL, produsén mérek sumur buah garing sapertos badami, kismis sareng jujube garing di Australia. Kami ngararancang garis bungkusan lengkep tina ngabentuk paket buleud, beurat beurat, ngeusian otomatis, siram vakum & gas, motong, tutup otomatis sareng panyiri otomatis. Ogé t ...
    Maca deui
  • Canadian bread packaging

    Bungkus roti Kanada

    Mesin bungkus pikeun pabrik roti Kanada nyaéta ukuran 700mm lebar sareng sateuacanna 500mm dina nyetak. Ukuran ageung nyungkeun pamundut tinggi dina thermoforming mesin sareng ngeusian. Urang kedah pastikeun bahkan tekanan sareng kakuatan pemanasan anu stabil pikeun ngahontal pac ...
    Maca deui
  • Saudi Dates Packaging

    Pakét Tanggal Saudi

    Mesin bungkusan thermoform otomatis kami ogé dipikaresep pisan di pasar Mid-wétan pikeun tanggal plum. Tanggal bungkus ngawakilan paménta luhur pikeun ngabentuk mesin. Éta kedah pastikeun unggal bungkus kalayan sopan sareng kuat dibentuk pikeun nanggung tanggal sababaraha beurat. Tanggal packagin ...
    Maca deui
  • American Butter Packaging

    Bungkus Mantega Amérika

    Mesin bungkus urang seueur diterapkeun dina produk (semi) cair. Kalayan pangakuan kana téknologi kami, produsén mentega Amérika mésér 6 mesin di 2010, sareng mesen langkung mesin 4 taun ka pengker. Di sagigireun fungsi biasa tina ngabentuk, sealing, motong, aranjeunna ...
    Maca deui