Bungkus roti Kanada

Mesin bungkus pikeun pabrik roti Kanada nyaéta ukuran 700mm lebar sareng sateuacanna 500mm dina nyetak. Ukuran ageung nyungkeun pamundut tinggi dina thermoforming mesin sareng ngeusian. Urang kedah mastikeun yén tekanan sareng kakuatan pemanasan stabil pikeun ngahontal hasil bungkusan anu saé.

Perlu dipikaterang yén roti sering aya garansi pondok. Pikeun ningkatkeun umur rak na, urang nerapkeun MAP, seuseueurna bungkus suasana, nyaéta vakum sareng siram gas. Kalayan téknologi MAP anu kuat, urang tiasa ngajantenkeun oksigén résidu langkung handap tina standar internasional 1%, ningalkeun réncang-réncang domestik urang jauh pisan.


Pos waktos: Mei-22-2021