Palayanan

Utien Pack nyayogikeun hiji jasa paket, kalebet konsultasi bungkusan, latihan operasi, sareng solusi téknologi.

1, konsultasi sareng larutan paket propésional
Utien Pack sanggup nawiskeun solusi bungkusan anu nyugemakeun numutkeun paménta nungtut konsumén.

Kana banding pengemasan pelanggan, tim insinyur kami baris geura-giru ngamimitian nganalisis, ngabahas sareng ngararancang proposal bungkus. Ku ngarancang fungsi mesin, ngarobih diménsi mesin, sareng nambihan perlengkapan pihak katilu anu cocog, kami bakalan bakalan ngadamel unggal larutan pengepakan anu sampurna pikeun produksi pelanggan.

2, Mesin debugging
Sateuacan pangiriman mesin, Utien Pack bakalan ngalakukeun debugging ati-ati ku mariksa unggal detailna, sapertos pangaturan parameter, patung operasi, komponén assembling, mark bagian, sareng sajabana.

3 、 Saatos jasa jual
Utien Pack mastikeun jaminan 12 bulan pikeun mesin urang, teu kaasup bagian anu tiasa dipakai sapertos silikon strip sareng kawat pemanasan. Nalika aya masalah dina mesin, kami resep nawiskeun pitunjuk téknologi online. Ogé insinyur kami sayogi ka luar negeri pikeun pamasangan mesin, palatihan dasar, sareng perbaikan. Langkung detil tiasa dibahas salajengna.

4 package Paket tés
Konsumén wilujeng sumping pikeun ngirim produkna ka pabrik urang pikeun bungkusan uji gratis.