Modified atmosphere pack (MAP)

Ganti gas alam dina bungkusan ku gas husus produk.Aya utamana dua bentuk bungkusan atmosfir dirobah di youtianyuan: thermoforming bungkusan atmosfir dirobah sarta kotak prefabricated dirobah bungkusan atmosfir.

 

Bungkusan Atmosfir Modified (MAP)

Bungkusan suasana anu dirobih biasana pikeun ngajaga bentuk, warna sareng kasegaran produk.Gas alam dina bungkusan diganti ku campuran gas cocog pikeun produk, nu biasana diwangun ku karbon dioksida, nitrogén jeung oksigén.

Bungkusan baki tina MAP

MAP bungkusan dina Thermoforming

bungkusan MAP dina thermoforming

Baki Sealing tina MAP

Application

Bisa dipaké pikeun bungkusan daging atah / asak, hayam, lauk, bungbuahan sarta sayuran atawa kadaharan asak kayaning roti, kueh jeung sangu kotak.Éta tiasa langkung saé ngawétkeun rasa asli, warna sareng bentuk kadaharan, sareng tiasa ngahontal période pelestarian anu langkung lami.Ogé bisa dipaké pikeun pak sababaraha produk médis sarta teknis.

 

Kauntungan

Bungkusan suasana anu dirobih tiasa manjangkeun umur rak produk tanpa nganggo aditif pangan.Sareng tiasa maénkeun peran pelindung dina prosés transportasi produk pikeun nyegah deformasi produk.Pikeun produk industri, bungkusan atmosfir anu dirobih tiasa dianggo pikeun nyegah korosi.Dina industri médis, bungkusan atmosfir anu dirobih tiasa ngajagi produk médis kalayan syarat bungkusan anu luhur.

 

Mesin bungkusan sareng bahan bungkusan

Duanana mesin bungkusan pilem manteng thermoforming sareng mesin bungkusan kotak preformed tiasa dianggo pikeun bungkusan atmosfir anu dirobih.Mesin bungkusan kotak preformed kedah nganggo kotak pamawa standar preformed, sedengkeun mesin bungkusan thermoforming nyaéta pikeun ngalakukeun prosés sanésna sapertos ngeusian, sealing sareng saterasna saatos manjangkeun pilem anu digulung online.Bentuk produk rengse sanggeus bungkusan atmosfir dirobah utamana kotak atawa kantong.

Thermoforming mesin bungkusan bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh customer, kayaning nyadiakeun stiffener, percetakan logo, liang hook jeung desain struktur hanca séjén, pikeun ngaronjatkeun stabilitas bungkusan na kasadaran brand.

Kategori produk