Paket suasana anu dirobih (PETA)

Ganti gas alam dina bungkus ku bénsin khusus produk. Utamina aya dua bentuk bungkus suasana anu dirobih dina youtianyuan: bungkus suasana modérforming anu dimodifikasi sareng bungkus atmosfir anu dirobih kotakna.

 

Bungkus suasana anu dirobih (PETA)

Bungkusan suasana anu dirobih biasana pikeun ngajaga bentuk, warna sareng kasegaran produk. Gas alam dina bungkus diganti ku campuran gas anu cocog pikeun produk, anu biasana diwangun ku karbon dioksida, nitrogén sareng oksigén.

Tray packaging of MAP

Bungkus MAP di Thermoforming

MAP packaging in thermoforming

 Baki Sealing of MAP

Applikasi

Éta tiasa dianggo kanggo bungkus daging atah / asak, jangjangan, lauk, buah sareng sayuran atanapi katuangan asak sapertos roti, kuéh sareng nasi kotak. Éta tiasa langkung ngawétkeun rasa aslina, warna sareng bentuk tuangeun, sareng tiasa ngahontal periode pelestarian anu langkung lami. Éta ogé tiasa dianggo pikeun ngarangkep sababaraha produk médis sareng téknis.

 

Kauntungannana

Bungkusan suasana anu dirobih tiasa manjangan umur produk tanpa nganggo bahan tambahan pangan. Sareng tiasa berperan pelindung dina prosés transportasi produk pikeun nyegah deformasi produk. Pikeun produk industri, bungkusan suasana anu dirobih tiasa dianggo pikeun nyegah korosi. Dina industri médis, bungkusan suasana anu dirobih tiasa ngajagi produk médis kalayan syarat bungkusan anu luhur.

 

Mesin bungkus ana bahan kemasan

Duanana thermoforming manteng pilem bungkusan mesin sareng kotak bungkus mesin preformed tiasa dianggo pikeun bungkus suasana anu dirobih. Mesin bungkusan kotak anu tos diformasikeunana kedah nganggo kotak pamawa standar anu parantos dibentuk, sedengkeun mesin kemasan thermoforming nyaéta ngalakukeun prosés anu sanés sapertos ngeusian, nyégél sareng sajabina saatos manjang pilem anu digulung online. Bentuk produk réngsé saatos bungkus suasana anu dirobih utamina kotak atanapi kantong.

Mesin bungkus Thermoforming tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan pelanggan, sapertos nyayogikeun kaku, percetakan logo, liang hook sareng desain struktur fungsional anu sanés, pikeun ningkatkeun kestabilan bungkusan sareng kasadaran mérek.

Kategori produk