Taros Kami

Utien Pack Co., Ltd.

Alamat

255 Shuguang Road, Kebei Industrial Zone, Shaoxing, 312081, China

Telepon

86-575-81107012

86-575-81107017

86-575-81107020

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami