Budaya Perusahaan

Komisi urang
Komisi kami pikeun nyayogikeun solusi bungkusan kualitas paling kreatif sareng paling luhur pikeun konsumén urang di dunya. Kalayan tim insinyur propésional kalayan pangalaman dasawarsa, kami parantos ngahontal 40 patén inteléktual dina téknologi canggih. Sareng urang teras-terasan ningkatkeun mesin urang ku téknologi pangénggalna.

Visi urang
Ku nyiptakeun nilai produk pikeun konsumén kami kalayan pangalaman euyeub kami, kami Tujuan pikeun jadi produsén ngarah dina industri mesin kemasan. Kalayan komisi jujur, épisién, propésional sareng kréatip, urang ngusahakeun nawiskeun palanggan pikeun proposal bungkusan anu paling nyugemakeun. Dina hiji kecap, kami henteu ngusahakeun pikeun nyayogikeun solusi bungkusan paling épisiénsi ku ngajaga nilai aslina sareng ngamaksimalkeun nilai tambahan pikeun produkna.

Nilai inti
Janten kasatiaan
Janten hipu
Kang intél
Janten inovasi