Warta Perusahaan

  • Package matters in food safety

    Pakét penting pikeun kaamanan pangan

    Pangwangunan ékonomi anu gancang parantos nyababkeun paningkatan dramatis dina konsumsi bungkusan tina sababaraha komoditas, utamina dina produk tatanén sareng produk samping, kadaharan, ubar, sareng alat-alat teknologi tinggi. Kaamanan pangan mangrupikeun masalah global. Kalayan akselerasi urbanisasi, seueur produksi daging ...
    Maca deui
  • Introduction to the types of Thermoforming Machines

    Bubuka pikeun jinis Mesin Thermoforming

    Utien Pack Co, .Ltd. mangrupikeun pabrik anu ngahususkeun dina produksi mesin kemasan thermoforming otomatis, mesin thermoforming kami ngagaduhan tingkat anu ngarah di Cina. Dina waktos anu sasarengan, kami ogé mikawanoh sareng dipuji pisan ku seueur palanggan asing. Ieu perkenalan singget pikeun otomatis ...
    Maca deui
  • Package transformation, the secret to a longer storage

    Transformasi paket, rahasia pikeun panyimpenan langkung lami

    Patanyaanna parantos ngaheureuykeun ka seueur pabrik tuang: Kumaha manjangkeun umur hirup? Ieu mangrupikeun pilihan umum: tambahkeun antiséptik sareng agen jaga seger, bungkus vakum, bungkus suasana anu dimodifikasi, sareng téknologi pelestarian radiasi daging. Tanpa ragu, packagin anu cocog ...
    Maca deui
  • Follow the 4 basic principles of packaging to make your food more popular

    Turutan 4 prinsip dasar bungkusan pikeun ngajantenkeun tuangeun langkung populér

    Pilihan katuangan Kiwari, urang parantos lebet kana jaman konsumsi anu anyar, tuangeun sanés ngan saukur ngeusian beuteung, tapi langkung seueur pikeun kéngingkeun kapuasan spiritual bari ngaraosan. Kusabab kitu, nalika milih katuangan salaku konsumén, anu merhatoskeun kualitas sareng rasa bakal langkung gampang dipilih a ...
    Maca deui
  • HOW TO MAKE YOUR BAKERY STANDS OUT

    CARA NYIEUN BAKERNA SANGGUHNA

    Nyanghareupan homogénisasi produk bakery ayeuna, seueur pabrik mimiti nerapkeun pangaruh bungkusan pikeun daya tarik anu dituluykeun ku palanggan. Janten, arah jangka panjang pangwangunan perusahaan nyaéta ngabédakeun bungkusan sareng ngararancang bungkus saluyu sareng ...
    Maca deui
  • The same is vacuum packaging, why this packaging is more popular?

    Nya sami sareng bungkusan vakum, naha bungkusan ieu langkung populér?

    Bungkusan vakum nempatan langkung ti satengah pasar bungkusan tuangeun. Kanggo waktos anu lami, bungkusan vakum parantos lami dioperasikeun sacara manual ku mesin bungkusan vakum alit. Tenaga kerja manual anu teu rédih sareng beurat sapertos kitu ngajadikeun hésé pikeun ngahontal produksi massal. Se se ...
    Maca deui
  • Are you ready for the ready meal?

    Naha anjeun parantos siap tuang?

    -Hey, waktos kanggo tuang siang. Hayu urang ngicalan tuangeun! -OKÉ. Kamana nya? Naon anu kedah didahar? Sakumaha jauhna ... -Aduh Gusti, lirén, naha henteu parios aplikasi sareng mesen hal online? -Gagasan anu saé! Éta mangrupikeun perkawis biasa ngeunaan dua jelema anu ngabingungkeun ngeunaan tuangeun salajengna. Dina waktos hirup anu gancang, siap-tuang parantos seueur sareng ...
    Maca deui
  • UTIEN PACK Introduces Its New Range of MAP Packaging

    UTIEN PACK Ngenalkeun Rangkaian Anyar na tina MAP Packaging

    Bungkusan suasana anu dirobih: manjangan jaman pelestarian produk Kiwari jalma-jalma parantos seueur peryogi ngarobih masalah pelestarian tuang sareng masalah anu aya hubunganana. Ogé, aya sababaraha jinis bungkus pikeun pembeli pikeun dipilih di pasar. Teu aya ragu yén urang kedah milih ...
    Maca deui
  • Automatic packaging line has brought a good example for professional production

    Garis bungkusan otomatis parantos nyayogikeun conto anu saé pikeun produksi profesional

    Dina taun-taun ayeuna, sareng pamekaran industri domestik, perluasan skala produksi, efisiensi produksi sareng kabutuhan anu sanés, pamekaran gancang tina sagala jinis lini produksi profesional, cerdas, khususna lapangan kemasan padamelan padamelan. Dina presen ...
    Maca deui
  • Automatic packaging production line may become a new trend in the future

    Garis produksi bungkusan otomatis tiasa janten trend anyar dina waktos payun

    Kalayan permintaan konsumén anu ningkat, henteu ngan ukur kualitas sareng kinerja produk diperyogikeun langkung ketat, tapi ogé akurasi dosis bungkus sareng kaéndahan penampilan bungkus diperyogikeun langkung dipersonalisasi. Ku alatan éta, pamekaran gancang mesin bungkus ...
    Maca deui