Mesin vakum

  • Cabinet Vacuum Packaging Machine

    Mesin Pakét Vakum Kabinet

    DZ (Q) -600LG

    Mesin ngadopsi segel pneumatic nangtung, rohangan vakum super ageung, sareng panutup vakum transparan tipe kabuka. Ruang vakum didamel tina stainless steel, cocog pikeun kimia, kadaharan, éléktronika, ubar sareng industri sanés.

  • Vertical External Vacuum Packaging Machine

    Mesin bungkusan vakum éksternal nangtung

    DZ (Q) -600L

    Mesin ieu mangrupikeun mesin bungkusan vakum éksternal nangtung, kalayan segel nangtung, anu cocog pikeun vakum atanapi bungkus inflatable tina sababaraha barang ageung atanapi produk gampang dituang.

  • Table Type Vacuum Packaging Machine

    Mesin Tipe Vacuum Packaging Mesin

    DZ-400T

    Mesin ieu mangrupikeun méja bungkusan vakum tipe méja kalayan sistem vakum sareng alat knalpot khusus. Sakabeh mesin kompak sareng tiasa disimpen dina desktop pikeun bungkus vakum.

  • Desktop Vacuum(Inflate) Packaging Machine

    Mesin Vakum Desktop (Inflate) Bungkusan

    DZ (Q) -600T

    Mesin ieu mangrupikeun mesin bungkus vakum horisontal tipe éksternal, sareng henteu diwatesan ku ukuran rohangan vakum. Éta tiasa langsung vakum (ngagaleuh) produk supados produk tetep seger sareng asli, nyegah, supados manjangan panyimpenan atanapi pelestarian produk dina istilah.

  • Larger Chamber Vacuum Packaging  Machine

    Mesin bungkusan vakum Kamar anu langkung ageung

    DZ-900

    Éta mangrupikeun salah sahiji bungkus vakum anu pang populerna. Mesinna ngadopsi rohangan vakum stainless steel sareng tutup plexiglass kakuatan-transparan. Sakabeh mesin anu saé sareng praktis, sareng gampang dioperasikeun.

  • Vacuum Packaging  Machines

    Mesin Pakét Vakum

    DZ-500 / 2S

    Biasana, packer vakum bakal ngaluarkeun sadaya hawa dina bungkus, janten produk anu aya dina jero kantong tiasa dijaga r kanggo waktos anu langkung lami.
    Kalayan dua kamar damel dina gilirannana teu eureun, mesin pengemas vakum kamar Double langkung épisién tibatan mesin vakum tradisional.