Tim

Kami kulawarga ageung kalayan babagian padamelan anu jelas: penjualan, kauangan, pamasaran, produksi sareng departemen administrasi. Kami gaduh tim insinyur anu parantos bakti kana téknologi nalungtik sareng mekarkeun mangtaun-taun, sareng kami gaduh sakumpulan padamel anu gaduh pangalaman taun di pabrik mesin. Janten, urang sanggup nawiskeun solusi bungkusan anu propésional sareng individual sesuai sareng rupa-rupa paménta konsumén.

Sumanget tim

Profesional
Kami tim anu propésional, teras-terasan ngajaga iman anu asli janten ahli, kréatip sareng mekarkeun hak cipta inteléktual.

Konsentrasi
Kami mangrupikeun tim konsentrasi, teras percanten yén teu aya produk anu kualitas tanpa fokus pinuh kana téknologi, kualitas sareng jasa.

Ngimpi
Kami tim impian, ngabagi impian umum pikeun janten perusahaan anu saé.

Organisasi

Ménéjer umum

Departemen Penjualan

Penjualan Doméstik

Penjualan Internasional

Pamasaran

Departemen Keuangan

Pangadaan

Kasir

Akuntansi

Departemen Produksi

Ngumpulkeun 1

Ngumpulkeun 2

Karajinan

Kadali nomer

Desain pelat logam

Desain listrik & pneumatik

Saatos-jualan

Jurusan Téknologi

Desain Produk

Panilitian & Pangwangunan

Departemen Administrasi

Departemen Sumber Daya Manusa

Logistik

Satpam

Gambar Tim