Mesin thermoforming

  • Thermoforming vacuum skin packaging machines

    Mesin bungkusan kulit vakum Thermoforming

    DZL-420VSP

    Pakét kulit vakum ogé dingaranan mesin bungkus kulit thermoform. Éta ngabentuk baki kaku saatos pemanasan, teras nutupan pilem luhurna sareng baki handapeun kalayan lancar saatos vakum & panas. Tungtungna, bungkus siap bakal kaluaran saatos paéh.

  • Thermoforming Rigid Packaging Machine

    Thermoforming Mesin Pakét kaku

    DZL-420Y

    Mesin bungkusan suasana anu dirobih otomatis ogé katelah Thermoforming pilem bungkusan kaku. Éta manjang lambaran plastik kana baki saatos dipanaskeun, teras siram vakum vakum, teras cégél baki ku tutup luhur. Tungtungna, éta bakal ngaluarkeun unggal paket saatos paéh.

  • Thermoforming Fexible Packaging Machine

    Mesin Bungkus Thermoforming Fexible

    DZL-420R

    Éta manjangan lambar kana bungkus handap anu fleksibel saatos manaskeun, teras vakum sareng segel bungkus handap ku tutup luhur. Tungtungna, éta bakal ngaluarkeun unggal paket individu saatos motong.