Mesin Thermoforming

Kusabab 1994 di Utien Pack kami parantos ngembangkeun sareng ngawangun mesin bungkusan thermoforming anu didamel-ka-ukuran pikeun sadaya kabutuhan bungkusan.Euweuh urusan naon skala operasi anjeun, Utien Pack thermoformers bisa tailored ka kabutuhan husus Anjeun.

Kami nganggo panganyarna dina téknologi bungkusan dahareun otomatis, desain modular sareng alat anu tiasa ditukeurkeun pikeun mastikeun anjeun damel dina tingkat anu optimal.Ieu masihan anjeun kaunggulan dina kualitas produk, kesegaran sareng daya tarik.Kalayan fokus kana kelestarian, kami ngarangkep produk anjeun sacara éfisién sareng dina gaya bungkusan anu anjeun pikahoyong.

 

Precedure Gawé 

Kalayan téknologi thermoforming khusus, mesin tiasa ngajalankeun sadayana prosedur tina baki ngabentuk, ngeusian, sealing, motong sareng kaluaran akhir.Gelar otomatis luhur, sedengkeun rasio cacad rendah.

 

Téknologi

Gumantung kana bahan anu dianggo, bungkusan tiasa fleksibel atanapi kaku.Mesin bungkusan thermoforming kami cocog pikeun pak vakum, pak kulit, sareng téknologi MAP, sareng solusi idéal pikeun produk pangan sareng non-pangan.

Bungkusan tiasa ngalibetkeun ukur sealing,pakét vakum, bungkusan atmosfir dirobah(PETAjeungpak kulit.

Sistim motong husus dipaké pikeun bahan béda.kami rancang sistem motong cross sarta nangtung pikeun pilem fléksibel, kitu ogé motong paeh pikeun pilem kaku.

 

kategori, teu model!

Dibikeun kustomisasi anu luhur pikeun unggal proyék kami, kami langkung milih ngagolongkeun mesin bungkusan thermoforming kami dumasar kana kategori umum dumasar kana jinis bungkusan.

Ku kituna kami gaduh mesin bungkusan vakum thermoforming, mesin bungkusan MAP thermoforming sareng mesin bungkusan kulit thermoforming, masing-masing gaduh fitur unik sorangan.

  • Otomatis Dahareun vakum Mesin Packing

    Otomatis Dahareun vakum Mesin Packing

    Mesin bungkusan vakum dahareun otomatis:

    Ayeuna, bungkusan vakum dianggo pikeun industri pangan.Ieu nawiskeun kombinasi unparalleled of freshness sarta presentasi ritel, sangkan prosesor na retailers nawarkeun konsumén kadaharan kualitas pangluhurna sadia.

    mesin urang téh bisa ngalakukeun sakabeh proses tina pakét ngabentuk, vakum-sealing, motong kana kaluaran ahir.

    Kalayan téknologi inovatif, éta mangpaat pikeun ningkatkeun kapasitas anjeun, nurunkeun biaya anjeun, sareng ngajantenkeun produk anjeun langkung seger sareng pikaresepeun

  • Instan Food Thermoforming Vacuum Packing Mesin jeung CE

    Instan Food Thermoforming Vacuum Packing Mesin jeung CE

    DZL-420R Series

    Mesin bungkusan vakum Thermoformingnyaéta parabot pikeun bungkusan vakum-speed tinggi produk dina pilem fléksibel.Ieu manjang lambar kana pakét handap sanggeus dipanaskeun, lajeng ngeusian sosis, vacuums na segel pakét handap kalawan panutup luhur.Tungtungna, éta bakal kaluaran unggal bungkus individu saatos motong.

  • Mesin bungkusan thermoforming kompak pikeun bungkusan vakum

    Mesin bungkusan thermoforming kompak pikeun bungkusan vakum

    Mesinna kompak sareng fleksibel. Fungsi utamina nyaéta pikeun manteng pilem roll lemes kana kantong tilu diménsi lemes ngaliwatan prinsip thermoforming, teras nempatkeun produk di wewengkon keusikan, vacuumize atawa ngaluyukeun atmosfir ngaliwatan aréa sealing tur ngégél eta, sarta tungtungna kaluaran siap. bungkus sanggeus motong individu.Alat bungkusan otomatis sapertos ngahemat tenaga kerja sareng ningkatkeun efisiensi produksi.Salaku tambahan, éta tiasa disaluyukeun per pamundut anjeun.

     

  • Mesin Pembungkus Thermoforming, MAP & VSP dina hiji

    Mesin Pembungkus Thermoforming, MAP & VSP dina hiji

    Éta mesin bungkusan multifungsi, tiasa ngalakukeun atmosfir anu dirobih sareng bungkusan kulit.Éta tiasa ngabungkus daging, kadaharan laut, jangjangan, sareng seueur deui.Dimensi pakét sareng kapasitas tiasa disaluyukeun.

  • Mesin bungkusan vakum Thermoforming

    Mesin bungkusan vakum Thermoforming

    DZL-R Series

    Mesin bungkusan vakum Thermoforming is alat pikeun bungkusan vakum-speed tinggi produk dina pilem fléksibel.Ieu manjang lambar kana pakét handap sanggeus pemanasan, lajeng ngeusian produk, vacuums na segel pakét handap kalawan panutup luhur.Tungtungna, éta bakal kaluaran unggal bungkus individu saatos motong.

    Mesin bungkusan Thermoforming

     

    Mesin bungkusan Thermoformingmangrupakeun cara populér pikeun ngahasilkeun custom-dijieun, bungkusan hiji-of-a-kind.Aranjeunna panas sarta pressurize lambar plastik kana rupa-rupa wangun, mindeng dipaké dina produk dahareun jeung inuman.Mesinna rélatif gampang dioperasikeun, sareng kalolobaanana ngan ukur peryogi sababaraha léngkah pikeun ngahasilkeun bungkusan anu dipikahoyong.kalenturan Ieu salah sahiji kaunggulan utama mesin urang, sabab ngamungkinkeun pikeun gancang jeung gampang produksi solusi bungkusan ngaropéa.

     

    Thermoforming MAP (bungkusan multi-lapisan) mangrupikeun prosés manufaktur termoplastik anu nyiptakeun rupa-rupa produk bungkusan anu kaku sareng fleksibel tina hiji lambar bahan.Mesin ieu dipaké pikeun nyieun peti ukuran leutik nepi ka sedeng tina rupa-rupa bahan plastik kaasup polipropilén, poliétilén, jeung polystyrene.Mesin ngagunakeun panas sareng tekanan pikeun ngabentuk bahan kana bentuk anu dipikahoyong.

     

    Mesin Thermoforming mangrupikeun mesin bungkusan anu ngaluarkeun lambaran plastik kana bentuk anu dipikahoyong nganggo panas sareng tekanan.Mesin Thermoforming aya dina rupa-rupa ukuran sareng tiasa dianggo pikeun ngadamel rupa-rupa jinis bungkusan anu béda, kalebet bungkus lepuh, karton, botol, kotak, sareng kasus.Ku nyiptakeun bungkusan khusus pikeun unggal palanggan, usaha tiasa mastikeun yén produkna dikirimkeun ka konsumén dina bentuk anu paling pas.

  • Bungkusan Kulit Vakum Thermoforming Daging (VSP)

    Bungkusan Kulit Vakum Thermoforming Daging (VSP)

    DZL-VSP Series

    Thermoforming mesin bungkusan kulit vakumdisebut ogé thermoforming VSP packer.
    Éta tiasa ngalakukeun sadayana prosés tina ngabentuk pakét, ngeusian pilihan, ngégél, sareng motong.Éta tiasa dianggo pikeun sagala rupa pilem palastik kaku pikeun ngabentuk wadah anu teguh.Saatos panas sareng vakum, fil luhur bakal nutupan produk caket, sapertos panyalindungan kulit kadua.Bungkusan kulit vakum henteu ngan ukur ngamajukeun daya tarik visual tapi manjangkeun umur rak pisan.Boh dimensi pakét sareng kagancangan bungkusan tiasa disaluyukeun sasuai.

    Thermoforming MAP (Molded Application Plastic) mesin bungkusan dipaké pikeun nyieun wadah dahareun jeung inuman plastik tina rupa-rupa bahan termoplastik.Mesin memanaskeun palastik ka suhu di luhur titik lebur plastik, teras nganggo tekanan sareng rotasi pikeun ngabentuk plastik kana bentuk anu dipikahoyong.Proses ieu tiasa nyiptakeun rupa-rupa bentuk sareng ukuran, janten pilihan anu pikaresepeun pikeun produk bungkusan.

     

    Thermoforming vakum Mesin bungkusan Kulit

     

    Thermoforming mesin bungkusan kulit vakum mangrupakeun tipe anyar tina mesin bungkusan nu ngabentuk kantong vakum-dipakétkeun jeung tipe séjén bungkusan airtight.Cai mibanda dua bagian: thermoformer jeung vakum packer.The thermoformer heats lambar plastik nepi ka cair, teras packer vakum narik lambaran plastik pageuh sabudeureun dahareun atawa produk jeung nyieun hiji segel airtight.

     

    PETA Thermoformingmesin bungkusanmangrupikeun jinis mesin énggal anu dirancang pikeun ngahasilkeun produk bungkusan sababaraha lapisan.Mesin Thermoforming MAP tiasa ngahasilkeun sababaraha jinis produk bungkusan, sapertos karton, kotak, kotak sareng kendang.Mesin ieu ngagaduhan seueur kaunggulan tibatan jinis mesin sanés, sapertos waktos produksi langkung gancang sareng henteu peryogi alat tambahan.

     

    Mesin bungkusan Thermoforming MAP mangrupa alat penting dina industri pangan.Ieu utamana dipaké pikeun ngabentuk produk plastik kana sagala rupa wangun jeung ukuran, kayaning botol, kotak, kaléng, trays jeung saterusna.mesin ieu ogé bisa ngahasilkeun produk bungkusan ngaropéa nurutkeun sarat konsumén '.Mesin bungkusan Thermoforming MAP gaduh kinerja kualitas luhur sareng umur panjang.Éta cocog pikeun ngahasilkeun rupa-rupa jinis produk plastik.

  • Thermoforming MAP Mesin Bungkusan pikeun Daging

    Thermoforming MAP Mesin Bungkusan pikeun Daging

    DZL-Y Series

    Thermoforming MAP Mesin bungkusan,eta manjang lambaran plastik kana baki sanggeus pemanasan, teras vakum gas siram, lajeng ngégél baki ku panutup luhur.Tungtungna, éta bakal kaluaran unggal pakét saatos paéh.

  • Durian Thermoforming Vakum Mesin Packing

    Durian Thermoforming Vakum Mesin Packing

    DZL-R Series

    Thermoforming vakum Mesin Packingnyaeta parabot pikeun produk 'speed tinggibungkusan vakumdina pilem fléksibel.Ieu manjang lambar kana pakét handap sanggeus pemanasan, lajeng ngeusian produk, vacuums na segel pakét handap kalawan panutup luhur.Tungtungna, éta bakal kaluaran unggal bungkus individu saatos motong.

  • Kaping Thermoforming mesin vakum bungkusan

    Kaping Thermoforming mesin vakum bungkusan

    DZL-R Series

    Mesin bungkusan vakum Thermoformingnyaeta parabot pikeun produk 'speed tinggibungkusan vakumdina pilem fléksibel.Éta manjangkeun lambaranana kana bungkusan handap saatos dipanaskeun, teras ngeusian tanggalna, vacuums sareng segel bungkusan handap ku panutup luhur.Tungtungna, éta bakal kaluaran unggal bungkus individu saatos motong.

  • Kéju Thermoforming vakum Mesin bungkusan Kulit

    Kéju Thermoforming vakum Mesin bungkusan Kulit

    DZL-VSP Series

    Thermoforming mesin bungkusan kulit vakum isogé ngarannathermoforming VSP packer .
    Éta tiasa ngalakukeun sadayana prosés tina ngabentuk pakét, ngeusian pilihan, ngégél, sareng motong.Éta tiasa dianggo pikeun sagala rupa pilem palastik kaku pikeun ngabentuk wadah anu teguh.Saatos panas sareng vakum, fil luhur bakal nutupan produk caket, sapertos panyalindungan kulit kadua.Thebungkusan kulit vakum teu ngan promotes daya tarik visual tapi manjanganétahirup rak greatly.Boh dimensi pakét sareng kagancangan bungkusan tiasa disaluyukeun sasuai.

  • Bentuk ngeusian Mesin Seal

    Bentuk ngeusian Mesin Seal

    DZL-runtuyan

    Formulir ngeusian mesin segel dicirikeun ku formasi pakét dina mesin nganggo dua gulungan pilem anu biasana didamel tina bahan anu béda.Gumantung kana bahan anu dianggo, bungkusan tiasa fleksibel atanapi kaku.Jenis mesin ieu ditujukeun pikeun pasar dahareun sareng non-pangan.

  • ketchup ngeusian Mesin bungkusan dina Thermoforming

    ketchup ngeusian Mesin bungkusan dina Thermoforming

    DZL-Y Series

    ketchup ngeusian mesin bungkusandina thermoforming nyaéta horizontalmesin packing otomatis.Ieu sanggup ngalakukeun sakabeh proses tinangabentuk bungkusan,pilihan ngeusian, sealing, sarta motong.Ieu bisa dipake pikeun sagala rupa pilem palastik kaku pikeun ngabentuk container.Both teguh dimensi pakét jeung speed packing bisa ngaropéa sasuai.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2