Profil Perusahaan

Tentang Kami

Naon Urang Laksanakeun?

Utien Pack Co ,. Ltd. Kawéntar salaku Utien Pack mangrupikeun perusahaan téknis anu badé ngembangkeun garis kemasan anu otomatis. Produk inti kami ayeuna ngaliput sababaraha produk dina industri anu béda sapertos tuangeun, kimia, éléktronik, farmasi sareng bahan kimia rumah tangga. 

Pamasaran

Utien Pack didirikeun taun 1994 sareng janten mérek terkenal ngalangkungan pamekaran 20 taun.

Pangwangunan

Kami parantos ilubiung dina draf 4 standar nasional mesin pengepakan. Salaku tambahan, kami parantos ngahontal langkung 40 téknologi patén.

Produksi

Produk kami dihasilkeun dina ISO9001: 2008 sarat sertifikasi. 

Kami ngawangun mesin bungkusan kualitas luhur sareng ngadamel kahirupan anu langkung saé pikeun sadayana anu nganggo téknologi bungkusan anu aman.

Wisata Pabrik