Bungkusan kulit

presentasi pikaresepeun tur durability maksimum

Nalika bungkusan dipasang awak vakum diadopsi, pilem dipasangan awak bahan khusus dianggo pikeun ngégél produk dina pilem handap anu kabentuk atanapi kotak dukungan prefabrikasi.Utien pack gaduh dua cara bungkusan: Thermoforming vacuum packaging packaging and Tray sealing with skin pack.

 

Unifresh®-Skin Pack: nyayogikeun pangaruh tampilan produk anu pangsaéna sareng umur rak

Unifresh ® Pilem dina pakét stiker saluyu sareng bentuk produk, sapertos lapisan kadua kulit produk, sareng ngégélna dina pilem handap anu dibentuk atanapi kotak dukungan anu didamel.Film pageuh dibereskeun tur lengkep bentuk sealing produk, nyegah mudal cairan, bisa nembongkeun produk vertikal, horisontal atawa ditunda, sarta ogé manjangkeun umur rak tina produk bungkusan.Aplikasi tina téknologi bungkusan dipasangan merlukeun pamakéan panas ngabentuk jeung mesin bungkusan pas atawa mesin bungkusan Prefabricated Box Sticker of utienpack.

bungkusan kulit dina thermoforming

Bungkusan Kulit Thermoforming

baki sealing tina bungkusan kulit

Baki Sealing tina Kulit

Application

Unifresh ® Bungkusan Kulit utamana cocog pikeun bungkusan sababaraha produk kualitas luhur, kayaning daging jeung produk daging, kadaharan ti laut jeung lauk, daging jangjangan domestik, kadaharan merenah, jsb Unifresh ogé bisa dipaké pikeun sababaraha produk kalawan cai juicy atawa produk kalawan syarat hirup rak tinggi ® bungkusan kulit.

 

Kauntungan

Kaunggulan tina bungkusan Kulit, sajaba umur rak rélatif panjang, cocog pikeun paménta konsumén 'pikeun freshness langgeng;Ogé boga penampilan kualitas luhur, katingali tur touchable;Dibandingkeun sareng bungkusan sanés, teu aya netes, teu aya jus dina permukaan pilem, teu aya kabut, sareng oyag moal mangaruhan penampilan sareng bentuk daging;Éta ogé gampang dibuka sareng gampang dianggo;Bahan luhur (pilem panutup / pilem dipasangan awak) dibandingkeun sareng baki pikeun motong anu pangsaéna sareng ngirangan biaya produksi.

 

Mesin bungkusan sareng bahan bungkusan

Boh mesin bungkusan pilem manteng panas sareng mesin bungkusan sealing kotak anu tos siap tiasa dianggo pikeun bungkusan anu dipasangan awak.The preformed kotak mesin sealing perlu ngagunakeun standar preformed kotak ngarojong, sedengkeun panas ngabentuk mesin bungkusan dipaké pikeun ngeusian, sealing jeung prosés lianna sanggeus film rolling lambar ieu stretched online.The thermoforming mesin bungkusan bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh customer, kayaning nyadiakeun stiffeners, percetakan logo, liang hook jeung desain struktur fungsional lianna, pikeun ngaronjatkeun stabilitas bungkusan na kasadaran brand.