Bungkus kulit

Presentasi anu pikaresepeun sareng daya tahan maksimal

Nalika bungkus vakum dipasang awak diadopsi, pilem dipasang awak bahan khusus dianggo pikeun ngégél produk dina pilem handapeun anu kabentuk atanapi kotak pangrojong prefabrikasi. Pek Utien gaduh dua metode bungkusan: bungkus kulit vakum Thermoforming sareng Dulang sealing sareng bungkus kulit.

 

Unifresh®-Skin Pack : nyayogikeun épék tampilan produk pangsaéna sareng umur hirup

Unifresh ® Pilem dina bungkus stiker cocog sareng bentuk produk, sapertos lapisan kadua kulit produk, sareng nyégelna dina pilem handapeun anu parantos diwangun atanapi kotak pangrojong prefabrikasi. Pilem pageuh mastikeun sareng ngabéréskeun bentuk panyegelan produk, nyegah cairanana langkung cair, tiasa ningalikeun produk sacara vertikal, horisontal atanapi ditunda, sareng ogé manjangkeun umur simpel produk bungkusan. Aplikasi téknologi bungkusan dipasang peryogi panggunaan mesin pembungkus panas sareng pas bungkus atanapi mesin bungkus Kotak Stiker Prefabrikasi utienpack.

skin packaging in thermoforming

Pakét Kulit Thermoforming

tray sealing of skin packaging

 Baki Sealing Kulit

Applikasi

Unifresh ® Bungkus Kulit khusus cocog pikeun bungkus sababaraha produk anu saé, sapertos produk daging sareng daging, kadaharan ti laut sareng lauk, daging hayam domestik, tuangeun anu merenah, sareng sajabana Unifresh ogé tiasa dianggo pikeun sababaraha produk anu nganggo cai juicy atanapi produk anu nganggo sarat hirup rak tinggi ® Bungkus kulit.

 

Kauntungannana

Kaunggulan bungkusan Kulit, sajaba ti umur hirupna anu cukup panjang, cocog pikeun paménta konsumén pikeun kasegaran anu awét; Éta ogé ngagaduhan penampilan anu saé, katingali sareng keuna; Dibandingkeun sareng bungkusan anu sanés, henteu aya netes, teu aya jus dina permukaan pilem, henteu aya halimun, sareng oyag moal mangaruhan penampilan sareng bentuk dagingna; Éta ogé gampang dibuka sareng gampang dianggo; Bahan paling luhur (pilem pilem panutup / awak dipasang) dibandingkeun sareng baki pikeun motong anu pangsaéna sareng ngirangan biaya produksi.

 

Mesin bungkus sareng bahan bungkus

Boh mesin pembungkus pilem bentang anu panas ngabentuk sareng mesin bungkus panyegelan kotak anu parantos tiasa dianggo pikeun bungkus awak anu dipasang. Mesin panyegel kotak anu parantos diformasikeun kedah nganggo kotak pendukung standar anu parantos dibentuk, sedengkeun mesin bungkusan anu ngabentuk panas dianggo pikeun ngeusian, nyégél sareng prosés anu sanés saatos lambaran pilem rolling dibentang online. Mesin bungkus thermoforming tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan pelanggan, sapertos nyayogikeun kaku, percetakan logo, liang hook sareng desain struktur fungsional anu sanés, pikeun ningkatkeun kestabilan bungkusan sareng kasadaran mérek.