Bungkus buah garing MAXWELL

MAXWELL, produsén mérek sumur buah garing sapertos badami, kismis sareng jujube garing di Australia. Kami ngararancang garis bungkusan lengkep tina ngabentuk paket buleud, beurat beurat, ngeusian otomatis, siram vakum & gas, motong, tutup otomatis sareng panyiri otomatis. Ogé dua sét sistem weighting otomatis dilarapkeun pikeun béda bungkusan anu béda.

Garis rangkep otomatis henteu ngan ukur ningkatkeun épisiénsi sareng ngirangan biaya tanaga gawé, tapi ogé ngirangan polusi poténsial anu disababkeun ku cara touch manual dina tuangeun.

Konsumén nyarios pisan ngeunaan téknologi thermoforming anu hadé.


Pos waktos: Mei-22-2021